Nyhedsbrev nr. 2

Turnus liste for tømning af skraldespande

Uge 12Poul og Aase nr. 21
Uge 16Christian nr. 84 og Jens nr. 47
Uge 20Tom nr. 68 og Jesper nr. 44
Uge 24Mette nr. 92 og Lasse nr. 94
Uge 28Finn nr. 30 og Søren nr. 32
Uge 32Tor og ????????
Uge 36????   og       ????
Uge 40???     og    ?????
Uge 44????    og    ????
Uge 48?????   og    ???
Uge 52?????   og    ???

Poul og Aase har allerede været rundt. Tak for det!

Arbejdsopgaven er at tømme skraldespandene ved vores festplads samt den der står ved fyrhuset. Trillebør, handsker og kraftige affaldssække er nødvendige ingredienser. Og måske ansigtsmaske 😉 Lugten er ikke altid lige god. Affaldet smides i den blå container på Elmers grund (nr. 98).

Som I kan se på listen mangler vi nogle frivillige. Send lige en mail til Jens (jens@pilgaard.dk) eller ring 20 16 88 77. Opdateret liste vil så blive udsendt.

Vedligehold af det grønne område

Arbejdet skrider godt frem. I næste uge bliver stranden vedligeholdt. Herefter skellet til Kromann og til sidst slugten.

Bestyrelsen samt Ivar i nr. 100 og Lasse i nr. 94 har allerede stablet sammen til et ordentligt Sct. Hans Bål. Der bliver dog mere, som vi bl. a. kan ordne på første grønne dag lørdag, den 18. april.

Der bliver en del brænde – specielt fra slugten ved Henrik i nr. 76 og Bjarne i nr. 78 – men også lidt ved Lunden, stien ved Ørntoft og skellet ved Kromann.

Er der nogen, som er interesseret i brænde til kaminen / brændeovnen? Så ring til Jens i nr. 47 på mobil 20 16 88 77. Er der stor interesse kan vi måske arrangere en traktor med vogn / en ladbil, så vi ved fælles hjælp kan få det kørt til de interesserede.

Med venlig hilsen og pas på jer selv og hinanden

Bestyrelsen for Baunegaardens Ejerlav

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *