Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Kære beboere i Baunegaardens Ejerlav,

Sommerferien er ved at gå på hæld for manges vedkommende og en flot sensommer venter forude. Det betyder også at vores nye sommerfest er lige om hjørnet og vi håber at alle har fået en invitation og vil være med til gøre denne dag rigtig hyggelig. Sidste tilmelding er fredag d. 14. August.

Fællesudstyr

Udlån af foreningens fællesudstyr Husk at vi har en del fællesværktøj som kan udlånes. Derudover har vi indkøbt et nyt festtelt, som ligeledes kan anvendes hvor det står nu eller udlånes hjem til haven. For at undgå ’dobbeltbooking’ bedes I henvende Jer til bestyrelsen ved udlån af foreningens udstyr.

Hjertestarter i nr. 82

Husk at Baunegårdens Ejerlav har en hjertestarter placeret i garagen ved nr. 82 – Hjertestarteren er dermed døgnåben! Men hvordan aktiveres hjertestarteren, såfremt ulykken er ude? Såfremt ulykken er ude, skal der altid ringes 112. Alarmcentralen vil derefter aktivere ’Hjerteløbere’, som er frivillige i lokalområdet, og som potentielt kan nå frem før ambulancen. Såfremt man har uddannelsen og lysten, kan det kun anbefales at blive ’Hjerteløber’!

Download Hjerteløber-app

Nabohjælp

Til sidst vil vi slå et slag for god nabohjælp. Hvorvidt man er en del af Det Kriminalpræventive Råd og Trygfondens Nabohjælp eller blot yder nabohjælp igennem sund fornuft er lige godt. Det væsentlige er, at vi fortsat hjælper hinanden og særligt hjælper dem med ekstra behov eller nytilflyttere.

’Nabohjælp er forebyggelse med mennesker i centrum. Det er naboskab, tillid, sammenhold og samarbejde… – og det er det, der virker.’

Trygfonden har tidligere været med på vores generalforsamling og præsenteret deres arbejde og hvad man selv kan gøre for at deltage. Her er hvad vi fik fra dem ved den lejlighed:

Med ønsket om en rigtig god sommer
Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *