God Jul og godt nytår

Kære beboere i Baunegaardens Ejerlav,

2020 er ved at gå på hæld og vi kan se frem til en kommende vinterperiode og juletid, som måske bliver lidt anderledes end nogen nogensinde kunne have forestillet sig? Trods dette – og idet retten til forsamling stadig går over anbefalinger og restriktioner for nuværende COVID19-situation – er årets generelforsamling lige om hjørnet og forventes afholdt tirsdag den 26. januar 2021 kl. 1900 på Hotel Medio. Indkaldelse til generalforsamling fremsendes efter 3. januar, hvor myndighedernes restriktioner indtil videre gælder. Dvs. indkaldelse fremsendes særskilt med dagsorden og eventuelle særlige forhold med hensyn til fornyet retningslinjer mm.

Nyheder om de seneste aktiviteter i foreningen

Opsætning af bom på sti ned til vandet

For en del år siden blev det besluttet at opsætte og indkøbe en ny bum til stien ned til vandet. Bestyrelsen har i efteråret sat bommene på plads, omkring hvor de gamle oprindeligt var placeret. Bommene er placeret således at fodgængere, cykler, barnevogne, rullestole mm. kan passere, men adkomst med køretøjer kræver at bommene låses op med kodelås. Når låsen monteres, fordeles koden ligeledes til grundejerforeningens medlemmer.

Redningsnummer G466

Stien ned til vandet fungerer ikke som redningsvej til vandet med et tilhørende redningsnummer. Det nærmeste redningsnummer findes via Vejrmosegårdsallé (G466), som er det redningsnummer der skal anvendes i ulykkestilfælde på/i vandet. Det er Rigspolitiet, der sammen med Fredericia kommunes beredskabschef beslutter, hvor skiltene skal placeres.

Ny hjemmeside

Af administrative årsager og pga. udvikling af en ny hjemmeside, har bestyrelsen i en overgangsperiode valgt at nedlægge den gamle hjemmeside. Den nye hjemmeside har fået et nyt visuelt udtryk og en ny udbyderaftale, men vil fremadrettet indeholde den gamle dokumentation og billedhistorik. Den nye hjemmeside er fortsat under konstruktion og forventes at kunne præsenteres i forbindelse med generalforsamlingen 2021. Foreningens hjemmeside vil fortsat have webside-adressen: https://baunegaardsvej.net

Pas godt på hindanden

Sidst, men ikke mindst, vil bestyrelsen i vanskelige tider anmode at der fortsat passes godt på hinanden og vores naboer. Husk at et godt naboskab er med beboerne i centrum og det virker ikke uden beboerne i centrum.

Med ønsket om en rigtig dejlig jul og godt nytår.

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *